Sandra Klein

Op eigen tempo naar blijvende verandering

Lang was ik gewend om te leven vanuit mijn hoofd en op wilskracht. Veel werken, studeren, het leven projectmatig indelen. Dat ging een tijd lang goed en het heeft mij ook veel gebracht, maar er knaagde ook iets in mij. Iets dat langzaam aan groter werd totdat ik me realiseerde dat dit bestaan hol en leeg voelde. Alsof het leven buiten mij plaats vond in plaats van in mij.

Tijdens mijn persoonlijke zoektocht ontdekte ik in een eenvoudige lichaamsgerichte oefening welke processen zich tot dan toe onbewust afspeelde in mijn lichaam. Alsof ik toegang kreeg tot een nieuwe wereld, mijn binnenwereld. Dit maakte mij nieuwsgierig naar wat er nog meer gebeurde in mij zonder dat ik me daar bewust van was.
Sandra Klein

Stap voor stap vergrootte mijn innerlijke veerkracht en ontstond er ruimte om mijn vorm en ritme in het dagelijks leven te vinden. Mijn leven krijgt hierdoor meer betekenis. Hoewel het leven nog steeds soms verdrietig of confronterend is, ervaar ik ook meer rust in mezelf. Ik heb meer plezier in het leven en ik maak mijn keuzes bewuster.

Vanaf 2014 begeleid ik zelf mensen op een lichaamsgerichte manier. En het is mooi om te zien dat zij ook stappen zetten richting hun autonomie en persoonlijk leiderschap door contact te maken met het leven dat in hen speelt. Ieder op zijn of haar eigen tempo omdat dat het tempo is waarop blijvende verandering ontstaat.

In mijn manier van werken hanteer ik een zorgvuldige en nuchtere benadering, gericht op duurzame verandering. Daarnaast houd ik er van bij serieuze thema's ook lichtheid in te brengen.

Ik begeleid je graag op het pad richting jouw innerlijke veerkracht.


"Een goed leven is een proces, niet een staat van zijn.
​Het is een richting opgaan, geen eindpunt."

- Carl Rogers -


Benieuwd of ik je kan helpen?
Neem contact op of maak een afspraak