Ontstressmomenten

Ontstressmomenten zijn korte momenten die je regelmatig kunt doen om opgebouwde spanning weer los te laten. De buitenwereld is in dit half uur niet veranderd, maar jij kan het wel weer met een hernieuwde blik waarnemen. Als het niet meer lukt om de ontspanning voor jezelf te creëren kan het fijn zijn dit samen met iemand anders te doen.

In de sessies zoomen we in op jouw lichaamssignalen. Zowel stressplekken als tekens van kracht en levendigheid krijgen ruimte om van zich te laten horen. Dit doen we op het tempo dat jouw lichaam het kan volgen. Over het algemeen verloopt dit langzamer dan het tempo van de geest en gedachten. Zo kan het lichaam zich ontladen en komt er ruimte voor ontspanning. Je krijgt handvatten mee die je helpen dichter bij jezelf te blijven en daarmee meer in de ontspanning.


Neem contact op voor een online afspraak

Een losse sessie van 30 minuten is €45,00. Boek je 6 sessies, dan betaal je er 5: €225,00.

Image of bare feet on the beach

Aanpak

De sessies doen we online. We onderzoeken samen wat jou helpt weer ontspannen en dichter bij jezelf te raken. Ademhaling, gronding en geleide meditatie helpen hierbij. Net als al mijn sessies zijn lichaamssignalen leidend in de sessie.