ervaringen

Hoe anderen de sessies en Sandra hebben ervaren.

Image of flowers

Van mijn angstklachten af

Ik kwam bij Sandra vanwege angstklachten door een chronische ziekte. Ik koos voor de therapie van Sandra omdat ik wilde leren om te voelen vanuit mijn lijf en omdat ik geloof dat niet geuite emoties gaan vastzitten in je lijf. Ik heb bij de sessies ervaren dat Sandra je begeleidt in het proces op een subtiele, niet oordelende manier, en dat je lichaam zelf bepaalt welke richting het opgaat. De sessies hebben mij laten voelen en inzichten gegeven in wat er diep in mij speelt. Ik heb zeven sessies gedaan, ben nu van mijn angstklachten af en ga een volgende stap zetten in mijn herstelproces. En ik zal af en toe bij Sandra terugkomen om weer een sessie te doen.
- Anna, 64 jaar -


Leren omgaan met mijn verlatingsangst

Voor mij was de aanleiding om naar Sandra te gaan dat ik steeds meer last kreeg van m’n eigenlijk altijd aanwezige verlatingsangst. Hoewel ik aanvankelijk dacht dat EMDR een mooie manier kon zijn om daar vanaf te komen, kwam ik al zoekende bij de website van Sandra terecht en die sprak me aan. Op een hele prettige, uitnodigende, respectvolle en betrokken manier begeleidde Sandra me bij het onderzoeken van deze angst en het ermee om leren gaan/deze te overwinnen. Zo werd ik me bewuster waar in m’n lichaam ik emoties die ermee samenhangen, vastzet en hoe ik ze weer losser kan maken. Gaandeweg kwamen tijdens de sessies andere knelpunten -sommige met voor mij onverwacht sterke emoties verbonden- in m’n leven naar boven en kon ik daaraan werken. Inmiddels sta ik zelfverzekerder, meer ontspannen en steviger in m’n schoenen en kan ik sterke emoties makkelijker relativeren en reguleren. Zozeer dat ik nu, na een aantal sessies, een pauze heb ingelast en weer nieuwe afspraken wil maken als ik daar behoefte aan heb.
- L., vrouw, 69 jaar -

Image of flowers

Woorden geven aan mijn gevoel

Het was een bijzondere ervaring om mijn woorden te mogen voelen en dat wat ik voel onder woorden te mogen brengen. De begeleiding van Sandra is prettig, zacht en zonder oordeel. Door de oefeningen werd ik mij bewust van wat mij echt bezig hield en leerde ik ruimte te maken voor tegenstellingen om naast elkaar te bestaan. Ik kwam verdrietig en wat verloren binnen en vond bij Sandra mijn kracht en vertrouwen weer terug.
- Nicolette, 55 jaar -


In contact met gevoel en niet zweverig

Om beter met mijn gevoel in contact te komen en dit ook mee te kunnen wegen bij beslissingen, heb ik hulp gezocht bij Sandra. Ik dacht in eerste instantie dat het misschien wat te 'zweverig' voor mij zou zijn, maar dat was het niet. De eerste sessie vond ik erg spannend, maar Sandra stelde me op mijn gemak. Gedurende de sessies die volgden onderzochten we telkens samen een gevoel en de oorsprong daarvan. Ik merk dat ik nu beter weet wat ik voel en er makkelijker bij kom, als ik er maar even de tijd en rust voor neem."
- Tom, 37 jaar -


Image of a hand on hieroglyphs

Bewust geworden hoe ik met situaties om ga

Ruim een jaar kwam ik eens in de drie weken bij Sandra voor lichaamsgerichte therapie. Sandra heeft me bewust gemaakt via mijn lichaam hoe ik met situaties om ging. Het was zo bijzonder hoe ik me in bepaalde lichaamsdelen veilig of onveilig kon voelen. Soms onbegrijpelijk hoe eerlijk mijn eigen lichaam me kon vertellen waar iets vast kon zitten of juist open en vrij voelde. Dat vertaalde zich tijdens de therapiesessie naar een situatie uit het dagelijks leven hoe ik ermee om ging. Ik kwam altijd met een rijk gevoel van inzichten thuis. Het voelde heel fijn in de ruimte en het gebouw zelf ook.
Sandra heeft een erg fijne energie. Kon op vele verschillende manieren ingang krijgen waar ik op dat moment behoefte aan had. De sessies waren daardoor speels, plezierig en inzichtgevend, voelde ook altijd veilig.
Ik maak zeker in de toekomst nog eens graag gebruik van Sandra en deze therapie vorm. Het voelde altijd als een kado voor mezelf om via haar te voelen wat er in mijn lichaam te ervaren was en me verder kon brengen.
​​-Martine, 45 jaar-

Grote bijdrage om mijn burn-out te verwerken

Ik ben op een rustige, liefdevolle, respectvolle wijze geholpen. Sandra is een zeer empathische vrouw. Door haar handelswijze durfde ik mij kwetsbaar op te stellen. Zij leerde mij weer mijn lichaam kennen en voelen. Hierdoor wist ik weer controle te krijgen over mijn emoties en deze toe te laten op een goede manier. Door op een kalme en deskundige wijze mij te begeleiden heb ik mooie nieuwe inzichten gekregen die mij erg hebben geholpen en ook voor de toekomst zeer waardevol zijn. Haar professionele wijze van werken hebben een grote bijdrage geleverd om mijn burn out te verwerken. Sandra dank.
​- Martin, 59 jaar -


Image of a person picking up a stone barefeet

Diep verborgen emoties naar de oppervlakte

Op een rustige, respectvolle manier heeft Sandra mij geholpen veel van mijn emoties, die diep verborgen zaten naar de oppervlakte te brengen. Tijdens een sessie, onder begeleiding van Sandra gebeurde er heel veel met mij van binnenuit. Hierdoor ben ik dichter bij mijn gevoel en emoties gekomen en dat is wat ik graag wilde. Bedankt Sandra.
​​- D., vrouw, 48 jaar -


Benieuwd of ik je kan helpen?
Neem contact op of maak een afspraak


Mijn ruimte innemen

Sandra is enorm professioneel en respectvol. Ik heb geweldige online bodyworksessies bij en met haar gehad. In het begin doe je een aantal bewegingsoefeningen waardoor je ontspant maar ook voelt wat er in jouw lijf gebeurt! De bevraging daarop is werkelijk enorm inzichtgevend. Ik heb een aantal sessies gedaan. Eén bracht me een kleine week uit evenwicht, maar daarna had ik wel iets heel belangrijks geleerd wat me enorm veel stevigheid gaf in het innemen van ruimte. Dus ja Sandra is enorm fijn, inlevend en ze weet wat ze doet. Jouw lijf vertelt jou meer over jouw persoonlijke ontwikkeling en blokkades dan je voor mogelijk houdt. Ik kan iedereen tenminste drie tot vijf sessies aanraden. Het verrijkt enorm en brengt je verder in je persoonlijke kracht en ontwikkeling!!!!
​​- Margreet, 53 jaar -


Weer vertrouwen in mijn lichaam

Ik heb afgelopen jaren veel mee gemaakt en had geen vertrouwen meer in mijn eigen lichaam. De therapeut bij wie ik was kon mij niet verder helpen en kwam met de tip om eens naar lichaamsgerichte therapie te kijken. Zo kwam ik bij Sandra uit. Onze eerste kennismaking voelde goed. We deden veel oefeningen waardoor ik weer meer vertrouwen kreeg in mijn eigen lichaam.
- Ellie, 35 jaar -


Afbeelding van blote voeten op het strand

Rust en inzicht

De therapie heeft mij rust en inzicht gebracht in hoe ik in het leven stond en sta. Bedankt voor de geweldige hulp op weg terug naar een beter en completer mens.
​- Ruud, 64 jaar -


Op mijn gemak

Sandra is een rustige, zachtaardige vrouw die je respecteert en je op je gemak stelt.
​- Hanneke, 58 jaar -


Sneller in mijn kracht​

Ik heb verschillende therapievormen gedaan en had het gehad met praten over mijn verleden en mijn gevoelens. Contact maken met mijn lichaam en wat het mij vertelt, heb ik als heel effectief ervaren. Ik kom nu zelf sneller in mijn kracht, ben minder bang voor dingen die op mijn pad komen, kan beter omgaan met mijn depressieve gevoelens en heb daardoor meer plezier in mijn leven. ​
​​- Barbara, 56 jaar -


Meer ervaringen

Beelden en persoonlijke ervaringen zeggen soms meer dan 1000 woorden. In deze film vertellen mensen hun persoonlijke verhaal.